Je kunt je hier inschrijven bij IK Lid Worden
Congrescommissie

-English below!-

Beste IK-leden,

Wij zijn de nieuwe congrescommissie bestaande uit onze voorzitter Sophie Dinglinger, Naomi Brouwer de secretaris, penningmeester Niek Lambers en de commissaris PR Marie Golenia.

Zoals ieder jaar wordt er ook dit jaar weer een Kunstencongres georganiseerd door Studievereniging IK. Dit congres is een van de grootste kunstencongressen van Noord-Nederland en wij zijn deze keer de verantwoordelijken om een eenmalig congres voor jullie te organiseren!

Het congres zal plaatsvinden op 12 maart 2015, dus deze datum mag je alvast in je agenda zetten! :)

Ons doel voor dit jaar is met een uniek en interessant thema voor het congres een breed en ook internationaal publiek aan te spreken!

We zijn heel benieuwd hoe de aanstaande maanden zullen verlopen en hebben al heel veel zin om gezamenlijk een leuk Kunstencongres te organiseren!

Tot snel!

De congrescommissie

Dear IK-members,

We are the new congresscommittee consisting of our chairman Sophie Dinglinger, Naomi Brouwer the secretary, treasurer Niek Lambers and the commissioner PR Marie Golenia.

Like every year there is going to be an Artscongress this year, which is organized by the Study Association IK. This congress is one of the biggest Artscongress’ in the north of the Netherlands and this time we are responsible to organize an exciting congress for you!

The congress will take place the 12th of March 2015, so you can already make a note in your agenda!

Our goal for this year is to organize a day with a unique and interesting theme that speaks to a very broad group of audiences, including all the international students of Groningen.

We are curious how the upcoming weeks are going to be and we are really looking forward to organize an amazing Artscongress together.

We hope to see you all there!

Your conference committee