You can register here at IK Join
I want to support IK Friends of IK

Aanmeldings- en Machtigingsformulier: Vrienden van IK

Onderstaand schema toont de verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen:

Daarnaast wordt u met naam vermeld op de website en krijgt u een vermelding in onze Almanak.

Pakket Bedrag U ontvangt
1 € 15 De maandelijkse Ledennieuwsbrief en 1 Artefact (kunstmagazine) van Studievereniging IK.
2 € 20 De maandelijkse Ledennieuwsbrief en 3 Artefacten (kunstmagazine) van Studievereniging IK.
3 € 30 De maandelijkse Ledennieuwsbrief, 3 Artefacten (kunstmagazine) en de Almanak van Studievereniging IK.
4 € 17,50 De maandelijkse Ledennieuwsbrief, 3 Artefacten (kunstmagazine) en toegang tot het Kunstencongres en de Museumsalons voor IK-prijs.

* De Artefact is het kunstmagazine van Studievereniging IK dat geproduceerd wordt door de Artefactcommissie. De Artefact komt drie keer per jaar uit en staat vol met interessante artikelen, gerelateerd aan de vijf kunstdisciplines van Kunsten, Cultuur en Media.

Wanneer uw aanmelding door ons is verwerkt ontvangt u een bevestiging. Opzegging van een jaarlijkse donatie kan ten allen tijde via schriftelijke opzegging door uzelf, of namens de vereniging door het bestuur.

Personal Information

Sex
Initials
First Name
Insertion
Surname
Date of Birth
Studentennr

Zip code
Residence
Mobile phone
Email address

Membership Information

Lidtype
Payment Type
I hereby authorize Studievereniging IK to depreciate annually above the amount of my bank account.
I hereby authorize Studievereniging IK to write off once the above amount from my bank account.
IBAN bank account
BIC(only for international payments)
Plaats Bank
Solve: 2x1