hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet

You can register here at IK Join
I want to support IK Friends of IK
Werken bij Pathé (NL)

Op dit moment heeft Pathé bijna 1100 medewerkers in dienst, verspreid over 22 theaters in het land en een hoofdkantoor in Amsterdam. We zijn altijd op zoek naar medewerkers die met enthousiasme een bijdrage willen leveren aan een organisatie waarin medewerkers, maar vooral bezoekers zich thuis en welkom voelen.

WIL JIJ WERKEN BIJ DE LEUKSTE BIOSCOOP VAN NEDERLAND? KIJK DAN OP http://www.werkenbijpathe.nl VOOR DE ACTUELE VACATURES!

We verwachten van onze medewerkers dat zij de bezoekers op de eerste plaats zetten en alles in het werk stellen om het de bezoeker zo prettig mogelijk te maken. Dit geldt voor alle locaties en alle afdelingen.

In de theaters wordt gewerkt met flexibele roosters wat impliceert dat aanvang- en eindtijden van een dienst telkens kunnen verschillen. Op basis van het aantal contracturen wordt de week ingedeeld. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de medewerker. Pathé is zeven dagen per week en dus ook op zon- en feestdagen geopend. Van de medewerkers wordt dan ook verwacht dat zij ook op vrijdagavond, zaterdag en zon- en feestdagen regelmatig beschikbaar zijn. Alleen in uitzonderlijke gevallen verleent het theatermanagement toestemming om in de kerst-, herfst- of voorjaarsvakantie vrije dagen op te nemen.

Pathé verwacht van haar medewerkers flexibiliteit, gastgerichtheid, maar ook betrouwbaarheid. Pathé kan daarom vragen om referenties en zal eventueel vragen om een Bewijs van Goed Gedrag.

Let op: dit is een doorlopende vacature.

 

  • NNO